Reklamı Geç
Atlı spor Kulübü Yusuf Yener
Kozsan Gıda Mustafa Sancak
Güneş Güzellik
HM yapı İnşaat Mustafa Karadeniz
Hatay
BIST14.051
DOLAR43.8684
EURO51.8456
ALTIN7338.3
BTC/USD64914.735
Ali CEREN

Ali CEREN

Mail: [email protected]

HATAY’IN NENE HATUN’U SELMA SÖNMEZ

HATAY’IN NENE HATUN’U SELMA SÖNMEZ

Cihan harbinde 3 çocuğunu şehit veren, kundaktaki bebeğini komşuya bırakarak cepheye koşan Nene Hatun’un emsali Antakya’mızda da var şükür. 

Asrın felaketine rağmen AK Parti saflarında asrın mücadelesini veren AK Parti Antakya İlçe Kadın Kolları Başkanı sayın Selma Sönmez, kokularına doyamadığı iki evladını depremde kaybetti. Ancak, ömrünü adadığı AK Parti’si için yas demedi, kötü gün demedi. 

Terör örgütleriyle kolkola gezenlerle mücadele etmek için görevinin başına geçti. 

Acısını kalbine gömen, Nene Hatun’un Antakya’mızdaki emsali sayın Selma Sönmez başkan, bugün o büyük lider ile bir araya geldi. 

Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Keşir’in nezaretinde Selma Sönmez, büyük lider ile uzun bir görüşme gerçekleştirdi. 

Asırda bir yetişen o eşsiz lidere durumunu aktardı. İki evladının henüz üzerindeki kokusu dahi silinmeden partisi için verdiği mücadeleyi Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a aktardı. 

Bu hikayeden etkilenmemek mümkün mü?

Hatay’ı öyle çok seviyor ki, aylar süren toplantılarında Cumhurbaşkanı adayını belirleyemeyenlerin olduğu dönemde 40 günde üstelik kendisine en az oyun çıktığı ilçelerden birinde hastane inşa ettirdi. 

Hatay, Selma Sönmez’ler ile, Mehmet Öntürk’ler, Adem Yeşildal’lar ile, Hüseyin Yayman’lar, Kemal Karahan’lar, Abdulkadir Özel’ler ile hayatını kaybeden 20 binin üzerindeki can ile ona çok şey hatırlatıyordu hep söylediği şarkıda olduğu gibi. 

Hatay artık ona yas, acı ve matem hatırlatıyordu. 

Hatay’ı yeniden ayağa kaldırmak ona nasip oldu, o da üzerine düşeni fazlasıyla yapıyor. 

İki evladını depremde kaybeden Selma Sönmez’in mücadelesi ile, başta canı ciğeri ablası olan 10’dan fazla yakınını depremde kayıp veren Hüseyin Yayman’ın mücadelesi ile Hatay Türkiye’de rengini turuncu yapan tek il oldu. 

O büyük lider bu teveccühü karşılıksız bırakmaz, bırakmayacak da.

Hiç değilse Selma Sönmez’in mücadelesi hatırına.

Hatay’ın Nene Hatun’unun hatırına…

Kalın SAĞ’lıcakla…!!

Diva Otel

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar
bahar home mehmet taze kırıkhan