Reklamı Geç
HM yapı İnşaat Mustafa Karadeniz
Mehmet Akçay Petrol
Diyor Pastanesi Umut Vural
Hatay
BIST10.837
DOLAR42.0751
EURO48.7444
ALTIN5410.7
BTC/USD109886.27
İbrahim Karaömer

İbrahim Karaömer

Mail: [email protected]

İnsana Yatırım

İnsana Yatırım

Diyanet vakfı bir iki yıl cami yapımına ara versin ve her üniversitenin yanına, o üniversitenin kontenjanını karşılayacak miktarda oda içeren, öğrencileri buralarda kalmaya teşvik edici içerikte yurtlar yapmalı, devlette buralarda kalmaya mali yeteneği bulunmayan öğrencilere karşılıksız nakti yardım yapmalı ve bu sorun bir an önce çözülmeli.

En önemli yatırım bu. Fetö bu ülkenin en az 100 yıllık geleceğini çaldı ve yüz milyarlarca dolarlık naktinin kaybolmasına yol açtı.

Yıllarca emek ve para verilip yetiştirilen onca insana yaptığınız yatırım boşa gitti, onların yapacakları üretim ve katma değer de yok oldu.

Bunu hesaplamak bile mümkün değil.

Bu nedenle en önemli yatırım, insana yapılan yatırımdır ve köprüden, barajdan, havaalanından önce bu sorun çözülmelidir.

Taşeron Fetocuları kuran ve idare eden Haçlı zihniyeti bu ülke vatandaşının hem birikim ve hemde zekatlarını alıp Vatikan diyalogcularına peşkeş çekerek müslümanların itikadını bozmada kullandılar.

Hemde bu ülkenin müslüman genç beyinlerini dumura uğratıp bu ülkeye ve milletin değerlerine düşman ettiler.

Asıl tehlikeli olan ve telafisi mümkün olmayan budur. 


Bu nedenle Diyanetin artık gençlerin barınma ve dini /milli eğitimine zaman ve para harcamalıdır. 


Diyanet yetkilileri ve sorumlu yöneticilerin dikkatine.

Diva Otel

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar
Diva Otel