Reklamı Geç
Atlı spor Kulübü Yusuf Yener
Diva Otel
Diyor Pastanesi Umut Vural
Hatay
BIST10.871
DOLAR41.9565
EURO48.9079
ALTIN5344.8
BTC/USD110261.94
Yusuf Polat

Yusuf Polat

Mail: [email protected]

Seçimin asıl kazananı Aziz Yıldırım

 

Seçimin asıl kazananı Aziz Yıldırım

 

Ali Koç ve Aziz Yıldırım arasında çekişmeli geçmesi beklenen Fenerbahçe'nin Olağan Seçimli Genel Kurulu’nu mevcut başkan Ali Koç kazandı.

 

Ali Koç ve yeni yönetim kurulu 2027 yılının Haziran ayına kadar görev yapacak.

 

Uzun zaman sonra tekrar başkanlık için aday olan Aziz Yıldırım hiçte azınsanamayacak kadar oy aldı (10.483 oy) ve bence seçimin asıl kazananı Aziz Yıldırım olmuştur.

 

Aziz Yıldırım’ın tekrar aday olması, kulübün dinamiklerini de harekete geçirdi ve Fenerbahçe Aziz Yıldırım sayesinde kenetlendi. 

 

Aziz başkan birçok Fenerbahçeli’nin çocukluk kahramanıydı, Fenerbahçe için görev hasıl olduğunda “buradayım dedi” Ali Koç’u kendine getirdi. 

 

Bu arada Aziz Yıldırım 20 yıl Fenerbahçe’de başkanlık yaptı kulüpte hiçbir yerde ismi yok. Ali Koç’un ilk yapacağı iş Yıldırımın’ın isminin herhangi bir tesise verilmesi olmalı.

 

 

Diva Otel

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar
Yükseliş