ATSO seçimlerine ramak kala ve gergin ortam
ATSO Antakya ve Sanayi ticaret odası seçimleri yaklaşırken Hikmet çinçin ve ali kavak cephesinde ortam oldukça gerilmiş durumda.
Bir gazeteci olarak her iki tarafa eşit mesafede durmaya çalıştığımı beyan ediyorum Bir gazetecinin yapması gereken bu zaten.
Ve görüyoruz ki bazı sosyal paylaşım mecraların da ortam savaş alanı gibi ve bakıyoruz ki bazı gazetelerde bu savaşı alacağız gibi bütün kirli çamaşırlar dökülmüş durumda Antakya ve Antakya insanı bu muydu gerçekten mikrofonu eline alan Başkan adayları birbirlerine çok samimi sözlerle ithaf ederken yazılı ve görsel basın da Çok çirkin ifadeler ibareler ve belge olamayacak kağıt parçaları paylaşılıyor.
Yandaş medya mensupları demek içimden gelmese de bu bazı basın mensupları sanki seçime kendileri gidecekmiş gibi can siperhane yazılar yazması da bir manidardır ben önümüzdeki yıl genel seçimleri düşünemiyorum bile yerel basın nasıl bir zırha bürünecek merak konusu.
Ve yerel basın da da herkes birbirini kollar iken giyiminden kıyafetine taktığı yüzeye kadar herkes birbirini gözler oldu kim oradan buradan ne kadar aldı gibi hiç hoş olmayacak düşüncelere gark oldu.
ATSO Antalya Ticaret ve Sanayi odasına aday olan başkanlara tavsiyem projelerle insanları çelmeye çalışsınlar nasıl ki zamanın başbakanlarından Süleyman Demirel üç anahtar sözüyle hükümeti aldıysa ATSO başkan adaylarına da tavsiyemiz akılcı projelerle İnsanların ufuklarını açarak kendi cephelerine çelmeye çalışmalarıdır.
Halbuki Hikmet Çinçin ve Ali Kavak çok iyi iki dostturlar yanlarındaki yol arkadaşlarıda aynı şekilde.
Neden bizlerde bu dostlukları pekiştirecek kolkola seçime girmeleri yönünde adımlar atmayalım haydi hep beraber kardeşçe dostça bir yarışa.
Kalın sağ’lıcakla...






















































