Reklamı Geç
Yükseliş
Güneş Altın
Güneyler
Doğru Taşımacılık Şaban Doğru
Hatay
BIST12.936
DOLAR44.6038
EURO51.4927
ALTIN6684.8
BTC/USD69168.721
Ali CEREN

Ali CEREN

Mail: [email protected]

ATSO’nun korkusu HESOB’mu

 

ATSO’nun korkusu HESOB’mu

 

Mehmet Alakuş’un adaylığını açıklamasının ardından Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği’nde taşlar yerinden oynamaya başladı. 

Alakuş’un adaylığı dengeleri bozarken, uzun dönemdir koltukta artık ardının izi dahi çıkan Abdulkadir Teksöz’ün ve onun en büyük destekçisi Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin’in karşı atak yapmamasının imkanı yoktu. Yaptılar da. 

HESOB’u kaybetmenin ikinci adımı ATSO’yu kaybetmek. 

Bunu çok iyi bilen Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, yarın gerçekleşecek olan meclis toplantısında karar aldırıp kredi çekerek HESOB’a maddi yardımda bulunmayı teklif edecek. HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz de bu parayı birliğe bağlı odalara dağıtacak.

Kentte genel kanı bu yönde. ATSO’nun ayranı yoktur içmeye, tahtırevanla gider seçimin seyrini değiştirmeye. 

Hataylı iş insanlarının emeklerinin hiç alakaları dahi olmayan esnaf odasına harcanmasına iş dünyasının sessiz kalacağını hiç düşünmüyorum. Ayrıca, HESOB’a bağlı odaların, eğer rutin bir yardım olarak değil de seçim için verilirse bu parayı almamalarını, alırlarsa kendilerine yakışmayacağını vurgulamak isterim. 

Ama konumuz bu değil. Konumuz, Mehmet Alakuş’un, benim rakibim sadece Abdulkadir Teksöz değil sözünün her geçen gün bir kez daha doğrulanması. Alakuş korkusu hepsinin titremesine yetti. 

ATSO Meclisi üyelerine bir kez daha seslenmek istiyorum.

Emeğinizin, belli kişilerin ikballeri için harcanmasına müsaade etmeyin. Bu durumun ne kadar etik olduğunu da Hatay kamuoyuna bırakıyorum. Takdir, Hataylı esnafların ve Hatay kamuoyunundur.

Kalın SAĞ’lıcakla…

Diva Otel

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar
Güneyler